Η Θεοδώρα Φασουλή εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό των προπονητών μας το 2015. Εργάζεται με επιτυχία στα τμήματα εκμάθησης bebe, mini, kids και teenage. Πρόσφατα ανέλαβε και το νεοσύστατο τμήμα Aqua Aerobic. Έχει εργαστεί επίσης ως βοηθός αρχικά και ως υπεύθυνη προπονήτρια στα καλοκαιρινά προγράμματα. 

Ποια είναι η Θεοδώρα Φασουλή 

Είμαι γυμνάστρια. Γεννήθηκα στην Κύπρο στις 19 Μαρτίου 1992 στην Ξυλοφάγου (επαρχία Λάρνακα). Από μικρή ηλικία αγαπούσα τον αθλητισμό με σχολικές αθλητικές συμμετοχές κυρίως σε αγωνίσματα στίβου.

 Αποφοίτησα το 2010 από το Ενιαίο Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας και με προοπτική να ακολουθήσω το επάγγελμα της Φυσικής αγωγής.

Θεοδώρα Φασουλή προπονήτρια κολύμβησης
Σπουδές

Το 2014 αποφοίτησα με διάκριση από το κλάδο «Επιστήμης του Αθλητισμού» , από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου ακολούθησα πρακτική εκπαίδευση ως βοηθός στα τμήματα εκμάθησης στο γυμναστήριο «Total Gym» στην Λάρνακα για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ως βοηθός σε καλοκαιρινά μαθήματα στο γυμναστήριο «AQUA GYM» στην Λάρνακα. Επίσης εργάστηκα  για περίοδο 3 μηνών ως βοηθός στο γυμναστήριο-κολυμβητήριο «KOMANETSI AQUATIC FITNESS AND CENTER» στην Λευκωσία.  

Είμαι κάτοχος διπλώματος πρώτων βοηθειών και ναυαγοσωστικού διπλώματος.

Το 2016 εργάστηκα  ως προπονήτρια κολύμβησης στο Ιδιωτικό σχολείο «PASCAL» στην Λάρνακα

Το 2015 εργάστηκα ως βοηθός προπονητή στα καλοκαιρινά μαθήματα στον Ναυτικό Όμιλο Κωνσταντίας. Από το 2017 μέχρι σήμερα εργάζομαι  στον Ναυτικό Όμιλο Κωνσταντίας, ως εκπαιδεύτρια  στα τμήματα εκμάθησης και αρχαρίων, και  το τελευταίο διάστημα ως εκπαιδεύτρια «Aqua-Aerobic»

Θεοδώρα Φασουλή προπονήτρια κολύμβησης
Εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Συμμετείχα εθελοντικά σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις ως γραμματέας στο φύλλο αγώνος στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα beach volleyball στην Λάρνακα, αλλά και ως βοηθός στους Παγκύπριους Ειδικούς Αγώνες στην Λευκωσία.

Κάτοχος ποιστοποιητικού διπλώματος aqua pilates program της Beco Aqua College. 
Κάτοχος ποιστοποίησης κριτών κολύμβησης.
Προσωπικές επιτυχίες

Τα τελευταία χρόνια αθλούμαι ερασιτεχνικά με διάφορα αθλήματα όπως αναρρίχηση, πεζοπορία στο βουνό και με την κολύμβηση .

Το 2019 απόκτησα την κορυφή του Ολύμπου(Eλλάδα) με υψόμετρο 2918μ.

Τα τελευταία 2 χρόνια συμμετέχω  σε αγώνες ανοιχτής θαλάσσης.

Θεοδώρα Φασουλή προπονήτρια κολύμβησης
Που θα με βρείτε

FACEBOOK: Theodora Fassouli

INSTAGRAM: Theodorafassouli

LinkedIn: Theodora Fassouli