Ο Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας διοικείτε από δεκαπενταμελές συμβούλιο του οποίου προεδρεύει ο Λοΐζος Λοΐζου από τον Απρίλιο του 2013.

Οι οικονομικοί πόροι που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία του, προέρχονται από τις συνδρομές των μελών ,τις πληρωμές διδάκτρων, τις διαφημίσεις, τις κρατικές επιχορηγήσεις και την οργάνωση εκδηλώσεων. Με τα έσοδα αυτά καλύπτει τα έξοδα για αμοιβές προπονητών, διοικητικών και άλλων λειτουργικών εξόδων.

Τα μέλη του Δ.Σ.είναι τα πιο κάτω: Στέλλα Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, Μαυρίκιος Μαυρουδής, Κούλα Κοσιή, Γιώργος Κυθραιώτης, Αθηνά Παπαφιλίππου, Δέσπω Πυρίλλη, Αντώνης Κάρυος, Αντρέας Θεοδώρου, Χρήστος Άγγλου, Σωτηρούλα Ευαγγέλου, Αθηνά Κούρμουζου, Στέλιος Βαρναβίδης, Μαρία Κεφάλα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας είναι ενεργό μέλος της Κ.Ο.Ε.Κ. (Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης) από την ίδρυσή του. Εκπροσωπείτε από τον πρόεδρο Κο Λοΐζο Λοΐζου και τον έφορο κολύμβησης Κο Κυθραιώτη Γιώργο. Επίσης ο όμιλός μας εκπροσωπείτε και στη επιτροπή κολύμβησης της Κ.Ο.Ε.Κ. από τον Κο Κυθραιώτη Γιώργο από το Σεπτέμβριο του 2020.

Από την ίδρυσή του έχει δείξει πλούσια κοινωνική δράση. Παράλληλα συνεχίζει να οργανώνεται σε όλους τους τομείς με στόχο να διαδραματίσει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στην αθλητική και κοινωνική ζωή της ελεύθερης Αμμοχώστου και της Κύπρου γενικότερα.

Το παρόν Δ.Σ. είναι το τρίτο κατά σειρά.

Το πρώτο ιδρυτικό συμβούλιο του 2007 είχε εξελέξει στη θέση του προέδρου το Δρ Σόλωνα Χατζηκωνσταντίνου ο ποίος έμεινε στη προεδρία μέχρι το 2013.