Ο Φλουρής Χατζηγεωργίου εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό των προπονητών μας το 2020. Εργάζεται με επιτυχία στα τμήματα εκμάθησης bebe, mini, kids και teenage. Μέχρι φέτος εργαζόταν τους καλοκαιρινούς μήνες στα προγράμματα εκμάθησης ως βοηθός αρχικά και ως υπεύθυνος προπονητής στα καλοκαιρινά προγράμματα το 2020. 

Ποιός είναι ο Φλουρής Χατζηγεωργίου

Ονομάζομαι Φλουρής Χατζηγεωργίου, είμαι 27 χρονών και είμαι προπονητής στον Ναυτικό Όμιλο Κωνσταντίας στα τμήματα εκμάθησης. Παράλληλα εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων ως διανομέας

Σπουδές

Είμαι απόφοιτος  του xenion high school από το 2012.

Υπηρέτησα στο στρατό για άλλα δυο χρόνια και μετά συνέχισα τις σπουδές μου στην Αθήνα στο τμήμα φυσικής αγωγής και αθλητισμού στο καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκα  στη κολύμβηση.

Στο πλαίσιο αυτού, μου έτυχε μια απίστευτη εμπειρία καθώς στο μάθημα αθλητικής ναυαγοσωστικής, μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε αγώνες στο Ηνωμένο Βασίλειο γίνοντας η πρώτη ομάδα της Ελλάδας που βγαίνει εκτός συνόρων και εγώ ο μοναδικός κύπριος που συμμετείχα σε αυτήν, καταχτώντας μάλιστα και μια τρίτη θέση στους αγώνες αυτούς.

Επίσης, συμμετείχα σε επιμορφωτικά σεμινάρια κολύμβησης που έγιναν στην Αθήνα.

Αθλητική διαδρομή

Γέννημα θρέμμα του ομίλου μας, καθώς υπήρξα κολυμβητής σε αυτόν, από τη ήμερα ίδρυσης του, είχα πολλές παρουσίες σε παγκύπριους αγώνες και αγώνες θαλάσσης.

Εκτός από την κολύμβηση, το άλλο άθλημα το οποίο ασχολήθηκα ήταν το ποδόσφαιρο.

Έπαιζα στις ομάδες υποδομής τις Ένωσης νέων παραλίμνιου μέχρι τα under 21. Μετά από εκεί το ποδόσφαιρο για εμένα έμεινε ως χόμπι.

Στα φοιτητικά μου χρόνια στην Αθήνα, ίδρυσα μια ομάδα ποδοσφαίρου, με το όνομα Ένωσης νέων παραλίμνιου Αθήνας, η οποία αγωνιζόταν σε φοιτητικό πρωτάθλημα Αιτία ήταν, ότι ζούσαμε πολλοί Παραλιμνίτες στην Αθήνα και η αγάπη μας για την Ένωση ήταν απέραντη. Έτσι για 4 χρόνια όπου αγωνίστηκα σε αυτήν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα.

Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζομαι ερασιτεχνικά στην MELISSA FC AYIAS NAPAS

Κοινωνική δράση

Εκτός από τα παραπάνω, ασχολήθηκα και με τα κοινά τις περιοχής συμμετέχοντας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως τους παραδοσιακούς χορούς, καρναβαλίστικες παρελάσεις ,καθώς και σε εθνικές παρελάσεις

 

 

Σκοπός μου στην ενασχόληση μου με την κολύμβηση είναι η αναδείξει νέων ταλέντων και προώθηση του αθλήματος.