Οικονομική Ενίσχυση Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας – Διαφήμιση.

Η έδρα του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας από το Δεκέμβριο του 2019 έχει τοποθετηθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Παραλιμνίου το οποίο βρίσκετε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Τάσος Μάρκου. Με την λειτουργία του κολυμβητηρίου ο όμιλος μας απασχολεί σε όλα τα προγράμματα που ανέπτυξε, περίπου 200 άτομα ενώ επισκέπτονται καθημερινά το κολυμβητήριο 120 άτομα.

Στο κολυμβητήριο υπάρχει χώρος για την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων (170εκ X 115εκ) με συνολικό κόστος για τον διαφημιστή τα €250 ανά έτος. Επίσης, για όσους επιθυμούν μπορεί το λογότυπο τους να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα του ομίλου με κόστος τα €200 ανά έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μια από τις διαθέσιμες θέσεις όπως περιγράφονται στις παρακάτω φωτογραφίες. Επικοινωνήστε με το διαφημιστικό τμήμα του ομίλου (Κυθραιώτης Γιώργος 99658051) και στη γραμματεία του ομίλου 99321132. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξη και είμαστε βέβαιοι ότι θα σας ανταποδώσουμε την στήριξη που μας προσφέρετε.

Περισσότερες πληροφορίες για τους διαφημιζόμενους και τους διαφημιστικούς χώρους, μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω αρχεία.

Ανακοίνωση

Χώρος διαφήμισης 1

Χώρος διαφήμισης 2