Ο επίλογος της Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας ΄΄κολυμπώ με τον Ιάκωβο΄΄ γράφτηκε σήμερα στις 9:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παραλιμνίου.

Τα Χριστούγεννα του 2020 ήταν για την οικογένεια του Ομίλου μας, μέρα σημαδιακή, μέρα δύσκολη. Μέρα που απλά θα θέλαμε να ήταν διαγραμμένη από το ημερολόγιο. Δυστυχώς η 25η Δεκεμβρίου του ’20 δεν έφυγε λαμπερή όσο ήταν όταν ξημέρωσε. Νύχτωσε, έσβησε και φεύγοντας πήρε μαζί της τον μικρό μας Άγγελο, τον Ιάκωβο μας. Τον μικρό μας κολυμβητή, το μικρομεγάλο μας αγόρι, τον νικητή.

Στις 25 Απριλίου η ομάδα του Ιάκωβου, η ομάδα μας, οργάνωσε Φιλανθρωπική Εκδήλωση “Κολυμπώ με τον Ιάκωβο, Στηρίζω τον Συνάνθρωπο μου”

Ξεκινήσαμε πολύ δειλά έχοντας υπόψη τις δυσκολίες λόγο της πανδημίας του κορωνοιού αλλά και των οικονομικών δυσκολιών που επικρατούν στον τόπο μας. Η ομάδα των εθελοντών και οι προπονητές του Ομίλου μας με λίγα μέσα αλλά με περισσή αγάπη οργάνωσαν την εκδήλωση με πολύ επιφύλαξη στην αρχή.

Η εξέλιξη όμως εξέπληξε όλους μας, η ανταπόκριση του κόσμου από ολόκληρη την Κύπρο ήταν τέτοια που αναγκαστήκαμε 5 μέρες πριν την εκδήλωση να σταματήσουμε να παίρνουμε δηλώσεις για συμμετοχή. Αυτό όμως, δεν σταμάτησε την αγάπη και την ευαισθησία του κόσμου να προσφέρει και να τιμήσει την μνήμη του Ιάκωβου μας.

Η μέρα της εκδήλωσης κύλησε απόλυτα ομαλά, τηρώντας το Υγειονομικό πρωτόκολλο, όλοι όσοι επισκέφτηκαν το κολυμβητήριο, απόλαυσαν την εκδήλωση.

.

Ο επίλογος της Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας γράφτηκε σήμερα στις 9:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παραλιμνίου.

Ο κ. Δημήτρης Παπαευέλθωντος παρέλαβε από τους κολυμβητές του Ομίλου μας, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ, την επιταγή με το σύνολο των εισφορών που έγιναν με πολύ αγάπη από τον κόσμο, γνωστούς και αγνώστους.

Όπως είναι γνωστό τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας για καρκινοπαθείς.

Η Φιλανθρωπική Εκδήλωση εις Μνήμη του Ιάκωβου θα γίνει θεσμός. Ραντεβού σε ένα περίπου χρόνο, για να στηρίξουμε αυτούς που μας χρειάζονται.

Ο πρόεδρος του ομίλου μας Κος Λοΐζος Λοΐζου εκφράζει τις ευχαριστίες του στους Εθελοντές που εργάστηκαν για να οργανωθεί η όμορφη αυτή εκδήλωση.

Ραντεβού σε 1 χρόνο, η Φιλανθρωπική Δράση εις Μνήμη του Ιάκωβου μας θα γίνει θεσμός.