Οι δυσκολίες της πανδημίας

Προς: Όλα τα μέλη και τους γονείς του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας

Αξιότιμα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας.

Εν μέσω μιας πρωτόγνωρης και δύσκολης πανδημίας ή ευχή μας είναι , τόσο εσείς όσο και τα αγαπημένα σας άτομα, να είστε  υγιείς και ασφαλείς. Η πανδημία μας επηρέασε όλους. Ο Ναυτικός Όμιλος έχει περάσει από πολλές συμπληγάδες όλα αυτά τα χρόνια και χάριν σε εσάς όλους είναι ακόμα ζωντανός. Έχουμε προσαρμόσει όλα μας τα προγράμματα με τα νέα δεδομένα και δυστυχώς τα οικονομικά του ομίλου πλήγηκαν σημαντικά. Η απόκτηση του δικού μας κολυμβητηρίου με την μέγιστη δυνατή βοήθεια του Δήμου Παραλιμνίου μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Επικοινωνούμε μαζί σας με αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσουμε ότι η συνδρομή σας ως μέλος του ομίλου είναι πολύ σημαντική και συμβάλει στην λειτουργία του ομίλου. Μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση του Ομίλου η ετήσια συνδρομή μέλους από 20 άλλαξε σε 10.

Σας παραθέτουμε πιο κάτω ποσά και τρόπους πληρωμής με την παράκληση να διευθετηθεί η πληρωμή του αναφερόμενου ποσού.

€10 που αντιπροσωπεύει τις συνδρομές σας για το έτος 2019

€10 που αντιπροσωπεύει τις συνδρομές σας για το έτος 2020

€10 που αντιπροσωπεύει τις συνδρομές σας για το έτος 2021

Όσοι από εσάς έχετε τακτοποιήσει τις συνδρομές σας ή έχουν εγγραφεί μετά από το 2019 να αγνοήσετε την επιστολή αυτή ή να τακτοποιήσετε ότι σας αφορά μόνο.

Η συνδρομή σας ή και η οικονομική εισφορά σας μπορεί να πληρωθεί με τους εξής τρόπους:

Με κατάθεση , τραπεζικό έμβασμα, ή ηλεκτρονική μεταφορά στον πιο κάτω λογαριασμό: Τράπεζα Κύπρου Αρ. Λογαριασμού 0444-11-029309

ΙΒΑΝ: CY47 0020 0444 0000 0011 02930900 SWIFT: BCYPCY2N

ή μπορείτε να μας αποστείλετε επιταγή στην πιο πάνω διεύθυνση

ή να πληρώσετε μέσω Jcc Smart. Οργανισμός : Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας

Με αυτή την ευκαιρία σας παρακαλούμε όπως, όσοι επιθυμείτε να εισφέρετε οποιοδήποτε ποσό πέραν του ποσού των €30 που αντιπροσωπεύουν τις συνδρομές σας, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αφού ο όμιλος έχει ανάγκη από οικονομική στήριξη. Για το οποιοδήποτε ποσό πέραν του ποσού των συνδρομών θα εκδοθεί ξεχωριστή απόδειξη εισφοράς και θα σας σταλεί το συντομότερο.

Όσοι από εσάς επιθυμείτε να διαγραφείτε από το μητρώο μελών του Ομίλου παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς με επιστολή σας ή με μήνυμα στο τηλέφωνο του ομίλου.

Εάν πάλι δεν ανταποκριθείτε σε αυτή μας την επιστολή μέχρι το τέλος Απριλίου 2021 τότε θα αναθεωρήσουμε και θα ανανεώσουμε το μητρώο των μελών μας.

Τελειώνοντας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την παντοτινή στήριξη σας που πραγματικά είναι πολύτιμη. Μας έχετε βοηθήσει μέχρι τώρα τα μέγιστα και να είστε σίγουροι ότι με την συνεχή στήριξη σας ανεβάζουμε τον Ναυτικό Όμιλο Κωνσταντίας όλο και πιο ψηλά.\

Ευελπιστούμε για ακόμη μια φορά στην θετική και άμεση ανταπόκριση σας

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας