ΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΜΩΝ

Το Σάββατο 9 Ιουλίου το διοικητικό συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας παρέθεσε γεύμα προς την αγωνιστική ομάδα του ομίλου στη ψαροταβέρνα Vassos Psarolimano στην Αγία Νάπα.

Παρόντες, από το διοικητικό συμβούλιο ήταν ο Πρόεδρος κ Λοΐζος Λοΐζου, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Κυθραιώτης, η ταμίας κ Αθήνα Κοκόνη και ο έφορος της αγωνιστικής ομάδας Ιάκωβος Χατζηκωνσταντίνου.

Παράλληλα με το γεύμα το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου είχε την ευκαιρία να τιμήσει τους κολυμβητές που φεύγουν φέτος, από την από το πρωτάθλημα κατηγοριών, τους Βαρναβίδη Νικόλα, Γκοτιέ Αλέξανδρο, Κεφάλα Ζαχαρία, Λοΐζου Αδάμο και Μαυρουδή Ελένη.

Σε μία σύντομη ομιλία του, ο προπονητής της ομάδας κύριος Γιώργος Χουζούρης, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στοα παγκύπρια πρωταθλήματα.
Ευχαρίστησε τους πέντε κολυμβητές για τη μακροχρόνια προσφορά του στον όμιλο. Τόνισε το πόσο σημαντική ήταν η παρουσία τους σε όλη αυτή την ενιαετή πορεία τους. Πρόσφεραν αμέτρητα μετάλλια, βαθμούς αλλά το πιο σημαντικό ήταν η ουσιαστική συμμετοχή τους στη προσπάθεια της αγωνιστικής καταξίωσης της ομάδας μας.
Τέλος στους 5 κολυμβητές, δόθηκε μία αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους.