Επικεφαλής των προπονητών  μας είναι ο Χουζούρης Γιώργος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον αθλητικό και αγωνιστικό προγραμματισμό του ομίλου. Βρίσκεται στη θέση αυτή από το Σεπτέμβριο του 2012.

Ποιός είναι ο Γιώργος Χουζούρης 

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο του 1969.
Από την ηλικία των 8 ετών ασχολήθηκα με την κολύμβηση στο σωματείο του Γ.Σ Ηρακλής. 
Στην ηλικία των 14 ετών ασχολήθηκα με την υδατοσφαίριση. Σταμάτησα τον αγωνιστικό αθλητισμό σε ηλικία 20 ετών. Στην αθλητική μου σταδιοδρομία μου σαν κολυμβητής είχα συμμετοχή σε πολλούς τελικούς πανελληνίων πρωταθλημάτων και σαν υδατοσφαιριστής κατέκτησα με την ομάδα μου 4 πανελλήνια πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών και συμμετείχα στο πρωτάθλημα της Α εθνικής κατηγορίας.

Σπουδές και προπονητική

Το 1987 ξεκίνησα τις σπουδές μου στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησα το 1992 με ειδικότητα στα αθλήματα του υγρού στίβου.
Παράλληλα με τις σπουδές μου άρχισα να εργάζομαι σαν προπονητής εκμάθησης στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην ομάδα που με ανέδειξε.

Από το 1987 μέχρι σήμερα,  ασκώ το επάγγελμα του προπονητή κολύμβησης. 
Εργάστηκα σε όλα τα επίπεδα, ως βοηθός πρώτου προπονητή, στα τμήματα εκμάθησης, αρχαρίων, προαγωνιστικών και αγωνιστικών. 
Από το 1999 και μετά ανέλαβα ως  επικεφαλής προπονητής στην ομάδα του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι και το καλοκαίρι του 2012.
Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα μου κατάφερε να αναρριχηθεί στις βαθμολογίες των ελληνικών πρωταθλημάτων. Από 16 βαθμούς το 1999 έφτασε, στους 480 το 2009.
Το 2007 κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων .
Το 2008 κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.
Το 2009 κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων.
Το 2009 κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα ανδρών.

Η μετοίκιση στη Κύπρο

Από το Σεπτέμβριο του 2012 μετακόμισα οικογενειακώς στη Κύπρο και  έχω την τιμή να εργάζομαι στο Ν.Ο.Κωνσταντίας. Τα τελευταία 9 χρόνια συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο και εργατικότητα προσπαθώντας να αφήσω το δικό μου στίγμα στον όμιλο δημιουργώντας μια αξιόλογη νεανική ομάδα.

Παράλληλα από το 2015 εργάζομαι στο Αθλητικό Λύκειο Παραλιμνίου ως προπονητής κολύμβησης.

αγωνιστικές διακρίσεις 

Πολλοί κολυμβητές μου όλα αυτά τα χρόνια,  κατάφεραν να πετύχουν πανελλήνια  και παγκύπρια ρεκόρ και να συμμετάσχουν σε διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας και της Κύπρου. Συμμετείχε σε πολλές ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις σαν συνοδός προπονητής της Ελληνικής και Κυπριακής Εθνικής Ομάδας από το 2007 μέχρι το 2019, με πιο σημαντικές :

Ολυμπιακούς αγώνες του RIO το  2016. (Χατζηκωνσταντίνου Ιάκωβος)

Ολυμπιακούς αγώνες Νέων Nanjing Κίνα  2014 (Κύζα Ειρήνη)

Κοινοπολιτειακούς Αγώνες Γλασκόβη 2014 (Χατζηκωνσταντίνου Ιάκωβος)

Πανευρωπαϊκοί αγώνες Ανδρών Γαλλία (πισίνα 25μ) 2012 (Χατζηκωνσταντίνου Ιάκωβος)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Monterrey Μεξικό 2008 (Αραμπατζής Ανέστης)

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων 2008, 2009, 2013 (Αραμπατζής Ανέστης, Χαράλαμπος Γεωργίου, Χαλκιάς Δημήτρης, Κύζα Ειρήνη)

οικογενειακή κατάσταση

Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Κανατά η οποία είναι συνεργάτιδά μου στο Ν.Ο.Κωνσταντίας και έχουμε κάνει δύο παιδία το Ματθαίο (φοιτητής στο τμήμα Φυσικής του Edinburg University) Και την Έλενα (φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης)