“Σωστή καθοδήγηση”

Το Τρίαθλο είναι ένα απαιτητικό άθλημα το οποίο απαιτεί αγωνιστική πειθαρχεία, μεθοδική προπόνηση και σωστό σχεδιασμό έτσι ώστε ο κάθε αθλητής να είναι έτοιμος για τους κατά καιρούς αγώνες. Το κομμάτι της κολύμβησης μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς ίσως το πιο δύσκολο από τα τρία αθλήματα (κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο) καθώς απαιτεί υψηλή τεχνική ενώ πολλές φορές είναι το άθλημα που σηματοδοτεί και την αγωνιστική απόδοση του τριαθλητή.

Προσωπικά, προερχόμενος με αρκετή εμπειρία στη ποδηλασία και στο τρέξιμο αλλά χωρίς προηγούμενη πείρα στο κολύμπι, μου ήταν αρκετά δύσκολο να ανταγωνιστώ τους αθλητές που είχαν σχετικά καλή απόδοση και στα τρία αθλήματα. Ο Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας με την σωστή καθοδήγηση της προπονητικής ομάδας κατάφεραν να με εντάξουν σε ένα προπονητικό πλάνο το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του τριάθλου με απόλυτη επιτυχία. Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου σε συνάρτηση με το ευέλικτο πρόγραμμα που προσφέρουν, μου έδωσαν λύσεις έτσι ώστε να βελτιωθώ σημαντικά σε ένα κομμάτι που θεωρούσα ιδιαίτερα δύσκολο.

Είτε ψάχνετε μια διέξοδο από την καθημερινότητα, είτε ατομική βελτίωση, είτε το επιπρόσθετο βήμα στην αγωνιστική σας εξέλιξη στην κολύμβηση, ο Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας είναι η λύση.

Regards,

Christos Monoyios