τη συντήρηση του κολυμβητηρίου

   Η  καθημερινή καθαριότητα, η τακτική συντήρηση του κολυμβητηρίου και ο σχολαστικός έλεγχος της ποιότητα του νερού είναι ένα από τα κύρια μελήματα μας.

Από τη πρώτη στιγμή της λειτουργίας του κολυμβητηρίου δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στη καθαριότητα του χώρου.
Την τελευταία περίοδο, μετά την έξαρση του υιού covid -19 έχει ενταθεί, η φροντίδα της καθαριότητας και της απολύμανσης των κοινόχρηστων χώρων. Φροντίζουμε να τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν καθοριστεί από το υπουργείο υγείας και τον ΚΟΑ Κυπριακό οργανισμό αθλητισμού.

   Η Κα Γιούλα έχει αναλάβει τη καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων. Καθημερινά δίνει τον καλύτερο εαυτό της, ώστε όλοι μας να απολαμβάνουμε  ένα ασφαλές και υγειές περιβάλλον.

  Ας τη βοηθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας

Το καθημερινό έλεγχο της δεξαμενής τις τιμές χλωρίου και ph του νερού, έχει αναλάβει η εταιρία Lagoudes & Kokis CO LTD.
Η εταιρία LAKO και η εταιρεία Climatizer Ltd έχουν αναλάβει κατόπιν προσφοράς την κατασκευή όλου του μηχανολογικού εξοπλισμού του κολυμβητηρίου και συνεχίζουν τη φροντίδα της προσφέροντας καθημερινά της υπηρεσίες τους.

 

έλεγχος καταλληλότητας νερού

Μικροβιολογικοί και βιολογικοί έλεγχοι του νερού γίνονται σε τακτικά διαστήματα όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι αναλύσεις γίνονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο Μανώλη και Φωτεινή Στυλιανού οι οποίοι είναι εξέχοντα μέλη του ομίλου μας και προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους εδώ και πολλά χρόνια.