Ίδρυση

Ο Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας ιδρύθηκε το 2007 ως Ναυτικός Όμιλος Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου με έδρα το Παραλίμνι. Μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 8/12/2008 μετονομάστηκε σε Ναυτικό Όμιλο Κωνσταντίας. Βασικός στόχος είναι στόχος του ομίλου είναι να προσφέρει στα μέλη του, μέσα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ούτως ώστε να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους, σε όλα τα επίπεδα. Εκμάθηση της κολύμβησης, άσκηση και αναψυχή, αγωνιστικό αθλητισμό και τον υψηλό πρωταθλητισμό. Να τους δώσει όλα τα εφόδια που θα τους φανούν χρήσιμα να αντιμετωπίσουν τη ζωή αύριο

Διοίκηση

Ο Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας διοικείτε από δεκαπενταμελές συμβούλιο του οποίου προεδρεύει ο Γιώργος Κυθραιώτης από τον Φεβρουάριο του 2024.

Οι οικονομικοί πόροι που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία του, προέρχονται από τις συνδρομές των μελών ,τις πληρωμές διδάκτρων, τις διαφημίσεις, τις κρατικές επιχορηγήσεις και την οργάνωση εκδηλώσεων. Με τα έσοδα αυτά καλύπτει τα έξοδα για αμοιβές προπονητών, διοικητικών και άλλων λειτουργικών εξόδων.

Τα μέλη του Δ.Σ.είναι τα πιο κάτω: Αθηνά Παπαφιλίππου, Αντώνης Κάρυος, Σωτηρούλα Ευαγγέλου, Αθηνά Κούρμουζου, Κουσιάππας Αντώνης, Μονογιός Χρήστος, Λοΐζου Λοΐζος, Κασάπη Αθηνά.

Από την ίδρυσή του έχει δείξει πλούσια κοινωνική δράση. Παράλληλα συνεχίζει να οργανώνεται σε όλους τους τομείς με στόχο να διαδραματίσει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στην αθλητική και κοινωνική ζωή της ελεύθερης Αμμοχώστου και της Κύπρου γενικότερα.

Οδηγός

Ο κολυμβητικός οδηγός είναι ένα έντυπο το οποίο περιέχει απαραίτητες πληροφορίες για τη λειτουργία του ομίλου μας, όπως προγράμματα μαθημάτων και εκδηλώσεων, ωράρια προπονήσεων, χρήσιμες συμβουλές  για όσους θέλουν να γίνουν μέλη μας.