Παγκύπριο πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας 2022.

Το παγκύπριο πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας, παραδοσιακά ανοίγει το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας περιόδου. Η επιθυμία μας σταθερή, από την ίδρυση του ομίλου μας, να δίνουμε το παρόν στους αγώνες αυτούς. Άλλοτε με πολλές και άλλοτε με λιγοστές δυνάμεις. Με ασήμαντα ή με θαυμαστά αποτελέσματα.

Στο ξεκίνημα μας, φέτος, για άλλη μια φορά, πήραμε την ευλογία της Θάλασσας. Με πολύ καλά αποτελέσματα. Ένα σύνολο 30 κολυμβητών περίπου, αγωνιστικής και προαγωνιστικής κατηγορίας αλλά και ενήλικες κολυμβητές της κατηγορίας masters, αποτέλεσε το δυναμικό μας.
Στα 5.000 μέτρα για κολυμβητές 13 ετών και μεγαλύτερους, στη κατηγορία ανδρών, τη 1η θέση κατέλαβε ο Ροδόλφος Ανδρέου, συνεχίζοντας, από εκεί που σταμάτησε πριν τρεις μήνες, δηλαδή, από τη πρώτη θέση του βάθρου. Τη 3η θέση κατέλαβε ο Στέφανος Χατζηλευτέρη κατακτώντας το πρώτο του μετάλλιο στην ανοικτή θάλασσα.
Πολύ καλή απόδοση είχαμε από το σύνολο των κολυμβητών μας. Ο Γιώργος Κάρυος ήταν 4ος, οι στρατιώτες Αλέξανδρος Γκωτιέ και Κεφάλας Ζαχαρίας τερμάτισαν στη 7η και 8η θέση αντίστοιχα και ο μικρός Αλέξανδρος Νούρου τη 12η. Στις γυναίκες οι θαρραλέες Μαριλένα Σπύρου και Βαρβάρα Κεχαγιά ήταν 6η και 12η.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στους κολυμβητές μας που συμμετείχαν Κεσίδη Νικόλα, Κυθραιώτη Χρίστο, Πιερέττη Λευτέρη, Κυριάκο Δημοσθένους και Timur El Zhayri
Συγχαίρουμε το Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου για τη κατάκτηση της 1ης θέσης στη βαθμολογία των ομίλων και κρατούμε για εμάς, με ικανοποίηση, την διόλου ευκαταφρόνητη 2η θέση.
Δίνουμε ραντεβού και τον επόμενο χρόνο στις θάλασσες της Κύπρου.