Κανατά Δήμητρα

Υπεύθυνη εγγραφών είναι η pool manager Κα Δήμητρα Κανατά. Απαντάει σε κάθε απορία σας. Θα σας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα, σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Η πολυετή εμπειρία της θα γίνει οδηγός σας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά / Registrations Documends 

1 Αίτηση εγγραφής / Registration form

Κατεβάστε το PDF / Download PDF

  

2 Ιατρική βεβαίωση / medical report 

Βεβαίωση από το προσωπικό ιατρό σας ότι είστε υγιείς και μπορείτε να αθλήστε 

Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής. Μπορείτε να τη στείλετε στο [email protected] ή να τη φέρετε στη πρώτη επίσκεψη.

Με την υπογραφή της αίτησης δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους όρους

Τι πρέπει να έχω μαζί μου στη προπόνηση

Το μαγιό δεν πρέπει να είναι βερμούδα θαλάσσης. Nα έχει σχοινάκι για δέσιμο στη μέση. Ο όμιλος διαθέτει ανδρικά και γυναικεία μαγιό κολύμβησης, γνωστών εταιριών, σε εξαιρετικές τιμές. Ζητήστε τη συμβουλή των προπονητών.
Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση εσώρουχου κάτω από το μαγιό.
Το καπελάκι μπορεί να είναι πλαστικό (σιλικόνης) ή πάνινο. Πρέπει να πιάνει όλα τα μαλλιά και να μη σφύγγει το κεφάλι. Ο όμιλος διαθέτει το δικό του καπελλάκι με το έμβλημα του.
Το γυαλάκια πρέπει να εφαρμόζουν καλά στο πρόσωπο και να είναι άνετα. Δεν φορούμε μάσκες θαλάσσης. Για κολύμβηση κάτω από δυνατό ήλιο υπάρχουν ειδικά γυαλάκια με καθρεύτη. Ζητήστε τη γνώμη των προπονητών μας. Ο όμιλος διαθέτει γυαλάκια γνωστών εταιριών σε πολύ καλές τιμές
Τις σαγιονάρες πρέπει να τις φοράμε μόνο στο χώρο του κολυμβητηρίου, και όχι εκτός.
Μπουρνούζι ή πετσέτα με το έμβλημα του ομίλου μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημα του ομίλου

Τα βοηθητικά μέσα όπως σανίδες, βαρελάκια , μακαρόνια , βαράκια νερού κτλ. για όλα τα προγράμματα ενηλίκων (εκμάθηση κολύμβησης, AQUA AEROBIC,  και ελεύθερη κολύμβηση, παρέχονται από το όμιλο μας).

Τα βατρχοπέδιλα πρέπει να είναι άνετα στο πόδι (να μην το σφίγγουν). Να είναι ελαστικά. Να μην είναι πολύ μακρυά ( όπως βατραχοπέδιλα καταδύσεων). Πριν την αγορά ζητήστε τη συμβουλή των προπονητών μας.
Τα χεράκια κολύμβησης (paddles) αφορούν μόνο τους ενήλικες και τους προχωρημένους κολυμβητές. Θα σας ζητηθούν από τον προπονητή σας και θα σας προτείνουν το κατάλληλο μέγεθος.
Η τσάντα μεταφοράς πρέπει να έχει πολλές θήκες για να μπαίνουν ξεχωριστά τα βρεγμένα και τα στεγνά είδη. Να έχουν ξεχωριστό χώρο για τα παπούτσια – σαγιονάρες. Ο όμιλος διαθέτει ειδικές τσάντες κολυμβητών με το έμβλημα του ομίλου
Οι προχωρημένοι κολυμβητές θα χρειαστούν ένα δίχτυ μεταφοράς του εξειδικευμένου εξοπλισμού (πέδιλα – χεράκια κ.λ.π)

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπος μας θα σας απαντήσει το συντομότερο

    Χρήσιμες επαφές

    Τηλέφωνο επικοινωνίας

    Που θα μας βρείτε